Dashuri me shikim të parë Celentano- Mori, 50 vjet bashkëAta janë një nga çiftet më të bukur dhe më jetëgjatë në botën e kinemasë dhe sot festojnë 50-vjetorin e martesës.

Bëhet fjalë për çiftin Adriano Çelentano dhe Claudia Mori. Në fillimet e karrierës së saj, në vitin 1963, Claudia takon Adrianon në setin e filmit “Uno strano tipo”.

Dashuri me shikim të parë për të dy, dhe aktori ndahet nga e fejuara Milena Cantu për tu martuar më 14 korrik 1964, në fshehtësi të plotë, natën, në kishën San Francesco në Grosseto.

Kështu lindi çifti më i bukur në botë, ndërsa për të celebruar 50-vjetorin, vetë Claudia Mori ka shkruar një libër plot dashuri për Adrianon e saj “Due guerrieri innamorati” (Dy luftëtarë të dashuruar).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here