E ka pasion detin, e sigurisht dhe peshkimin, por me këtë fotografi të fundit na ka bërë të dyshojmë në durimin që duhet për të zënë peshq.

Ka pozuar para 16 peshqëve duke na bërë kurioz nëse mjeti që ka përdorur ka qenë thjesht grepi apo ndonjë kallëp dinamiti siç e kemi zakon të peshkojmë ne shqiptarët?

S’e dimë përgjigjen e saktë, por me siguri Dashnori do thotë që i ka zënë vetë…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here