Këngëtari i Hitit “Vajza si banania” Dashor Diko zbulon për fansat se është një adhurues i mbretit te Rock n’Roll, Elvis Preslit.

Hobit të tij të udhëtimeve i është shtuar dhe Las Vegas, ku Diko nuk humb rasti të pozojë me Elvis-at e rremë.

I kënaqur me Elvisat në krah, Diko nuk harron të bëjë dhe veprimet e shoqëruesve, njëlloj si mbreti i Rock n’Roll-it. Me pas kengetari shqiptar ka shfrytezuar rastin te fotografohet dhe me figura te tjera qe ne Las Vegas ndodhen me shumice si dhe ne kazino.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here