Gjithçka gati për dasmën e vajzës së një prej njerëzve më të pasur të botës, sulltani i Bruneit Haji Hassanal Bolkiah.

Princesha Hajah Hafizah Sururul Boliah, 32 vjeç, vajza e katër e mbretit do të martohet me Haji Muhhammad Ruzaini, 29 vjec.

Të dy punojnë së bashku për qeverinë në zyrat e kryeministrit dhe ceremonia do të mbahet në pallatin e sulltanit që numëron më shumë se 1700 dhoma.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here