U paraqiten xhirimet e shkurtra të filmit “Upside down”, version fantastik i filmit Rome dhe Xhulita. Në këtë film bëhet fjalë për dy të dashur të cilët dëshirojnë të jenë së bashku edhe përkrah faktit se janë nga dy bota të ndryshme.

Filmi i cili për radhë të parë u publikua në vitin 2009-të është në regji të Huan Sollans ndërsa rolet kryesore në këtë film janë Kirsten Danst dhe Xhim Sturixh.  Aktorët të cilët luftojnë, madje edhe për të pamundurën për të qenë së bashku. 

Në këtë luftë nuk ekzistojnë as ligje as shkencë, por vetëm ndjenja të dashurisë së pastër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here