Njëra prej prezantuesve më të njohura shqiptare, Alketa Vejsiu pritet të fillojë me një emision të ri.

Prezantuesja dhe këngëtarja ishte tërhequr paksa nga skena muzikore kohëve të fundit, megjithatë ajo pritet të rikthehet, përderisa në emisionin e saj pritet të marrin pjesë personazhe të njohura shqiptare.

Në këtë emision 12 personazhe do të konkurrojnë për çmimin e madh prej 50 000 eurosh dhe ato janë: Genta, Soni, Eli, Oni, Niku,Juli dhe të tjerë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here