Matt Damon, protagonist ne filmin e Clint Eastwood, mund te luaje rolin e Robert Kennedy.

Filmi qe trajton biografine e te vellait te presidentit amerikan John Fitzgerald, eshte shkruar nga Evan Thomas dhe do te drejtohet nga Gary Ross.

Skenografia eshte e Steven Knigh, qe aktualisht po bazohet ne romanin e Dan Brown “Simboli i humbur”.

Per te nisur xhirimet mungon vetem “ok” i drejtorit amerikan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here