Shumë artiste janë zhveshur publikisht thjesht duke provokuar, por ka nga ato që fatkeqësisht mund të kenë nxjerrë në pah pjesë të tyre intime fare padashje.

Në të njëjtën situatë është ndodhur edhe këngëtarja kosovare Dafina Zeqiri.

E vetëdijshme që nuk kishte veshur reçipeta, por e përfshirë nga entuziazmi, këngëtarja nuk e ka kuptuar se duke ngritur krahët lart, ka nxjerrë në pah një pjesë të gjoksin e saj.

Kjo veshje ekstravagante, padyshim e bën atë të duket tejet seksi, por ka edhe anën e saj negative: nxjerrjen në pah të disa pjesëve intime, të cilat rrezikojnë të të bëjnë të skuqesh nga çasti në çast.

Por, Dafina nuk është ndier veten aspak në siklet, thjesht është argëtuar. Fundja ka qenë nata e ndërrimit të viteve dhe asgjë tjetër nuk ka pasur më shumë rëndësi sesa ky argëtim moskokëçarrës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here