Për një kohë të gjatë ajo u konsiderua si sensacioni i industrisë muzikore në vend. Në të vërtetë, e tillë ishte. Dafina ka sjellë frymë të re në muzikën shqiptare

Mbetet e veçantë dhe e pëlqyer, ndonëse jo aq prodhuese sa dikur, në kohën kur nuk ndalej se lansuari këngë e videoklipe.

Dafina kaloi një periudhë stresuese për shkak të shumë thashethemeve që qarkullonin për të dhe jetën e saj private. Disa herë ka reaguar me nervozizëm.

Sigurisht, disa herë do t’u hynte shpulla disa gazetarëve, por… 8

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here