Dafina Zeqiri ka përfunduar dje xhirimet për videokëngën e re “D&G” e cila mban firmën e regjizorit suedez Jay Veesualz.

Duke gjykuar nga disa punime të tijat që ne patem rastin të shohim online, mund të shpresojmë që videoja do jetë cool.

Më siper keni dhe një foto marrë pas përfundimit të xhirimeve për “D&G”./Revista Albaniac/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here