dafinafotoKritika me bollëk ka pasur së fundmi për Dafina Zeqirin sa i përket stilit të veshjes. Kritika ka pasur edhe për figurën e saj duke e kritikuar se është dobësuar më shumë se duhet.

Ndaj këtyre kritikave këngëtarja nuk ka ndenjur e heshtur.

Dafina ka publikuar një fotografi të saj në palestër ku shfaq trupin e tonifikuar. Përveç trupit, këngëtarja ka publikuar edhe një mesazh qe duket tu jetë adresuar gjithë atyre që po “merren me të” kohëve të fundit.

“Kush je ti të gjykosh jetën që unë e bëjë. Unë nuk jam perfekt dhe as që dua të jem. Para se të fillon të drejtoni gishtin, sigurohuni se duart e juaja janë të pastra” , ka cituara ajo legjendën Bob Marley.

Burimi: Vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here