Sa here qethen e ekstejnshohen vipat nuk eshte e nevojshme te behet lajm,por kete here na pelqeu shume modeli i flokeve te Dafines e cila kohet e fundit i nderron centimeter pas centimetri.  Me ne fund duket apo te shpresojme se do zere karar me kete model i cili jo vetem qe i shkon shume, por eshte dhe nje model unik dhe i pa perdorur nga personazhet e tjera te njohura momentalisht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here