Këngëtarja Dafina Zeqiri ka vazhduar të shtoj koleksionin e tatuazheve në trupin e saj.Së fundmi ajo ka njoftuar fansat e saj në rrjetet sociale se ka punuar një tjetër tatu të re në Amerikë.

Ajo çfarë kësaj here ka punuar në trupin e saj është shkrimi “Illyria” që simbolizon Ilirinë.

Diçka të tillë ka pas edhe këngëtarja Adelina Ismajli në njërën nga klipet e saja.
Sidoqoftë ajo ende është duke qëndruar në Amerikë dhe duket se as që e ka ndërmend të kthehet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here