Karrierën e saj muzikore e pati nisur me baladë, për të vazhduar më pas eksperimentimin me zhanre të ndryshme muzikore. Ndoshta kjo është një nga arsyet se përse këngëtarja Dafina Zeiqiri pëlqen baladat.

“Ndihem shumë mirë tek të gjitha zhanret që kam kënduar deri më tash, por, kur flasim për ritmin dhe baladat ndihem shumë më mirë”, ka thënë Zeqiri për ‘InfoPress”.

“Te baladat gjithnjë mund ta shprehësh më lirshëm atë që do, por edhe këngën mund ta ndiesh më mirë. Megjithëse i dua që të dyja”, ka përfunduar Dafina.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here