Dafina ZeqirinPër momentin është një ndër këngëtaret më të suksesshme në Kosovë. Po punon fort për të krijuar klipe të mira dhe muzikë ritmike, por në të njëjtën kohë një vëmendje të veçantë i kushton edhe koreografisë në skenë.

Bëhet fjalë për Dafina Zeqirin, e cila një pjesë të mirë të kohës e kalon në palestër duke u marrë vetë me ushtrimet që do të përdorë më pas në këngët e saj gjatë interpretimit nëpër koncerte të ndryshme.

Dhe, sigurisht duke mos qenë koreografe, një mendje po e merr nga dikush, dhe cili është frymëzimi? Sheh me kujdes kasetat ku Ciara, këngëtarja italiane interpreton në skenë, ndërkohë që kërcimet e saj gjithmonë janë konsideruar joshës.

Ja pra, tek e shohim në këtë foto Dafinën që bën ekzaktësisht të njëjtat lëvizje me Ciarën, dhe shigjetat blu ju ndihmojnë ta vëreni më së miri ngjashmërinë. /BLUETOOTH/

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here