Dafina Rexhepi është duke u përgatitur për projektin e saj të radhës dhe kësaj radhe do të vijë me një bashkëpunim.

Kënga e re e Dafinës titullohet “Party&Bullshit” dhe vjen si rezultat i bashkëpunimit të saj me grupin e muzikës hip-hop, KAOS.

Videoklipi i kësaj kënge pritet të promovohet edhe dy javë. Për këtë videoklip është duke u përkujdesur produksioni “Emf Creative”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here