Për të gjithë teleshikuesit, të cilët kanë pasur mundësi ta shohin 10-vjetorin jubilar të Video Festit Muzikor, në RTV21, me siguri kanë dashur të dinë se çfarë ndodhi në atë kërkimin e puthjes ndërmjet çiftit Ledri Vulaj dhe Dafina Zeqiri.

Ja, ne jua shuajmë kureshtjen me këtë foto, që siguruam nga fotografi i gazetës sonë. Dafina e ka puthur në faqe Ledrin, e jo në buzë. Por, si duket, regjisori në timonin e transmetimit, babai i Ledrit, nuk ka dashur që kjo skenë të shihet mirë, dhe ka kaluar në një pamje më larg.

E dashura e reperit, Dafina Zeqiri ka fituar si femër më së shumti çmime në VFM 2012.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here