“Rock this club” nuk do të jetë e vetmja këngë me videoklip realizuar në Australi. Knëgëtarja Dafina Zeqiri ka puhuar se ka ndër mend realizojë edhe një videoklip atje.

Produenti Shanel, ai me të cilin ka bashkëpunuar Dafina, është gjithashtu producent i Cameron Diazit. Ajo ka rrëfyer përvojën e saj me një grup kaq profesionist në këtë bashkëpunim të saj atje. Sigurisht se kënga në gjuhën angleze dhe ky videoklip i kanë kushtuar mjaft këngëtares.

Nuk dua të flas me shifra, por kam harxhuar aq shumë, saqë vetëm mund të them se me paratë e mia nuk kam mundur t’ia dal, kështu që më ka ndihmuar edhe i dashuri im”, shprehet ajo ndër të tjera, duke e falënderuar pafundësisht atë, që i është gjendur afër dhe e ka mbështetur atë.

Videoklipi mbase është duke u shfaqur edhe në VIVA-n australiane, meqë, sikur ka treguar Dafina, gazetarët më të mirë të vendit kanë qenë për të përcjellë xhirimet e videoklipit dhe e kanë intervistuar. Në të gjitha revistat e Australisë Dafina thotë se ka qenë në faqen e parë të tyre.

“E kam shumë të vështirë të kontaktoj me ta, pasi nuk përputhet koha jonë me të atyre dhe kur unë kthehem në shpi pas punës, ata janë në gjumë, këstu që nuk kam shumë informacione, mirëpo besoj se nëse nuk është transmetuar, do të transmetohet”, shpjegon ajo.

Dafina rrëfen në intervistë se për këngën e re, producenti Shaneal, së bashku me kompozitorin që ka finalizuar këngën, Lazy Boy, kanë bashkëpunuar më parë me këngëtaren e mirënjohur Rihanna.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here