Zyrtarisht nuk ka të dashur, por Dafina Zeqiri ka marrë dhuratë për Shën Valentin…dhe këtë një papagall.

“The BEST Valentines-Gift Ever!! Thank you sooo much Baby! Now I have a new friend! Hmm trynna find him a name.. (Dhurata më e mirë për Shën Valentin! Faleminderit shumë zemër!

Tani e kam një mik të ri! Duhet gjetur një emër…), ka shkruar Dafina në Twitter.Kush t’ia ketë dhuruar?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here