Ka publikuar videoklipin e ri të këngës “Roc this club”. Kënga është e kënduar në gjuhën angleze dhe videoklipi është i realizuar jashtë vendit.

Zëri i Dafinës në këtë këngë është më ndryshe dhe duket se efektet kompjuterike e kanë bërë të veten. Ndërkaq videoklipi padyshim i të njëjtin rang me videoklipet botërore.

Urojmë që me këtë këngë Dafina të kalojë kufijtë e trojeve shqiptare dhe të transmetohet edhe në televizione të huaja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here