Duffy mund të jetë një nga këngëtaret më të paguara të momentit, por ndarja nga Krenari momentalisht e ka lënë pa makinë dhe pa shtëpi.

Në fakt gjatë kohës që Duffy ishte e lidhur me të dashurin, ajo jetonte në shtëpinë e tij luksoze dhe gjithashtu shijonte edhe të tjera të mira materiale që i solli kjo bashkëjetesë si për shembull transportin falas me makinën e tij shkruan Bluetooth.

Pas ndarjes nga Krenari, Duffy ka filluar të bëhet një përdoruese e rregullt e transportit publik ashtu siç do të bënte çdo njeri i zakonshëm. Gjithashtu, ajo ka vendosur të jetojë në një apartament të marrë me qera.

Për t’i qëndruar së bijës pranë, mamaja e Duffyt ka braktisur jetën në Suedi dhe ka vendosur të bashkëjetojë përkohësisht me të në Kosovë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here