Dafina ZeqiriDafina Zeqiri shkon për koncert në Nju-Jork më 11 maj. Koncerti do të mbahet në “Inside Park” ndërsa si mysafirë i “Duffy” do të jetë 7 Saraqi.

Çmimi i biletës merret vesh se është 40 dollarë dhe hyrja është 18 vjeç e sipër.

Gjithashtu këtë javë Dafina ka publikuar edhe versionin në anglisht të “Veç ti” nën titullin “Your Love”, të cilin mund ta ndiqni më poshtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here