DafinaDuket se ndërhyrjet e shumta në trupin dhe fytyrën e saj nuk e kanë zgjidhur problemin që ajo të duket akoma më e bukur.

Këngëtarja kosovare, Dafina Zeqiri, kohëve të fundit duket akoma më shumë ndryshe për faktin se pas ndërhyrjes së parë nuk ka gjetur ende rehatinë e buzëve, të cilat ajo i do të mëdha dhe mishtore.

Fotot e fundit të këngëtares tregojnë se si kanë ndryshuar buzët e saj. Dafina njihet si një nga femrat e skenës që deri më tani nuk është rehatuar me ndërhyrjet, madje Zeqiri ka akoma probleme me gjoksin që nuk po gjen fare karar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here