Dafina është një vajzë 18 vjeçe. I pëlqen shumë muzika, piano, vallëzimi dhe fusha e modës. Duke qenë e bindur për aftësitë e saj, vendosi të merrte pjesë në “Miss Gjilani”.

Për të ishte një eksperiencë e bukur. Thotë se nuk i pëlqen ta lavdërojë veten, por as ta shajë. Është e thjeshtë dhe e çiltër.

Dafina ka pasur dëshirë të marrë pjesë edhe në evenimente të tjera, por i pengonte pesha. Me t’u kthyer në Kosovë, mori ftesën, dhe, humbi disa kilogramë.

Gjithmonë ka ëndërruar të marrë pjesë në një “Miss” dhe të shpërblehet. Tani që ëndrra e saj u realizua, përveç fushës së modës, do të vazhdojë edhe të studiojë. “Të qenit në qendër të vëmendjes ka edhe të mirat, edhe të këqijat e veta.

E mira është se je bërë dikush dhe e keqja është se nuk ndihesh gjithnjë mirë, pasi ka njerëz që të ngacmojnë, flasin dhe nuk mund të jesh po aq praktike dhe e lirshme sa më parë”, shprehet ajo në një intervistë. Është tip që falë dashuri, e butë dhe e afrueshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here