Kënga e saj e fundit “My Swag” nuk rezultoi dhe aq e suksesshme, pavarsisht nje reklame të gjërë,ndaj lëvizja e ardhëshme në karrierën e Dafinës duket mëse e justifikuar.

Te gjitha e dinë, se kur në nevojë… thërrit Getoarin e “Tingullit të trent” dhe hitin e ke mëse të garantuar e duket se këtë ka menduar dhe Dafina e cila po bashkëpunon me Getin për këngën e saj të ardhëshme.

Këngëtarja ka bërë të ditur se kënga titullohet “D&G” (Dafina dhe Geti?) për të cilën po udhëton drejt Stokholmit (Suedi) për ta regjistruar në studio si dhe për të filluar regjistrimet e videos.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here