Dafina Dauti thumbon me fjalë Greta Koçin Pas bllokimit të këngës së Greta Koçit që ia bëri kantautori Chipsi, i menjëhershëm ishte reagimi i kësaj të fundit.

Ajo reagoi duke e paraqitur këtë rast në polici, ndërsa lënda shkoi në prokurori të Tiranës. Greta akuzoi edhe Erkand Shabanin që ia kishte hakuar këngën, por edhe ky erdhi me një akuzë drejtuar këngëtares.

Pas tërë kësaj “hallakame” edhe këngëtarja Dafina Dauti e sulmon Gretën me fjalë, duke i thënë se ajo nuk e ka as fytyrën e saj pasi që e ka ndërruar komplet, dhe i del në përkrahje Chipsit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here