Këngëtarja Dafina Zeqiri, sapo ka bërë të ditur permes rrjetit të saj social se ka futur në dorë novelat e famshme erotike të autores britanike Erika L.James.

Kompleti përbëhet nga tri novela “Fifty Shades of Gray”, “Fifty Shades Darker” dhe “Fifty Shades Freed” dhe për arsye të popullaritetit, sidomos nga lexueset femra, nuk mund të gjinden edhe shumë lehtë në formatin e shtypur.

Flitet se autorja përdorë nje gjuhë të veçante të të përshkruarit që ka bërë shumë femra të përjetojne orgazëm gjatë leximit të novelave të saj.

Dafina ka paralajmëruar projektet dhe albumin e ri që do na ç’mend, por shihet se, sado e nxehtë që mund të jetë muzika e saj, ajo për momentin është e preokupuar edhe me gjëra tjera më të nxehta dhe më erotike.

Burimi: vipat.info

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here