Cyrus: Pëlqej dhe meshkujt dhe femratMiley Cyrus ka dobësi dhe pëlqim edhe për femrat. Këtë gjë e ka pranuar vetë këngëtarja gjatë një interviste për “Associated Press”, në mbështetje të shoqatës për të drejtat e homoseksualëve “Happy Hippie Foundation”.

“Kjo shoqatë do të thotë shumë për mua, pasi lidhjet e mia të kaluara kanë qenë të natyrës heterioeksuale. Nuk jam lidhur vetëm me një lloj gjinie apo moshe, madje më pëlqejnë të dyja gjinitë njëlloj”, thotë Cyrus.

22 vjeçarja ka folur edhe për veshjet e saj të guximshme duke thënë se përmes ekspozimit të trupit, mund të merrte më shumë vëmendje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here