Cyrus i urren fotografëtMiley Cyrus, urren paparacët të cilët e ndjekin atë vazhdimisht, dhe thotë se jeta e saj është shumë më e vështirësuar nga ta.

Këngëtarja dhe aktorja madje e ka quajtur punën e tyre ‘të neveritshme’.

“Paparaci është profesioni më i neveritshëm i mundshëm per mua.

Të ndiqesh nga fotografë të mërzitshëm nuk  është përshkrimi i punës që bëni!

JU përpiqeni të mbylleni brenda, pasi ata të mërzitshmit ju presin juve”, ka shkruar këngëtarja/aktorja në faqen e saj në Twitter.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here