Çun Lajçi hyn në varr për së gjalliAi ia ka hapur vetes varrin dhe është shtrirë në të.

Fotografinë e ka publikuar në Facebook, me mbishkrimin: ” Veç me pas kush me m’mbulu!!!”

Nuk dihet saktësisht se cila është arsyeja që e ka shtyrë Lajçin drejt këtij veprimi, por kohëve të fundit Lajçi ka shprehur pakënaqësi me ngjarjet politike, e sidomos me Marrëveshjen për demarkimin e kufirit me Malin e Zi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here