Cristiano Ronaldo, një baba i përkushtuar Djali i tij tashmë ka mbushur 5 vjet dhe për këtë ditë, futbollisti Cristiano Ronaldo vendosi ta kalojnë se bashku.

Ai, si edhe shihet në fotografitë e Dailymail tregohet shumë i përkushtuar ndaj djalit të tij Cristiano Jr.

Që të dy janë argëtuar në pushime të cilat i kanë kaluar në Bahamas.

Cristiano Ronaldo, një baba i përkushtuar

 

Cristiano Ronaldo, një baba i përkushtuar

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here