Cindy CrawfordCindy Crawford ka një shqetësim, trupi i saj është i shoshitur nga celuliti. Modelja, e cila është në rrugë për të lansuar koleksionin e furnizimeve shtëpiake në muajin e ardhshëm, thotë se trupi i saj nuk është perfekt, por ama për moshën që ka, 43-vjeçare, ajo është e kënaqur me pamjen.

“Kam celulit. E pranoj këtë, edhe pse ndonjëherë vetëm them, ‘Shtrydhu, dua të vesh bikini’. Mendoj se dukem mirë për moshën time. Nuk jam 25 vjeçare, jam 43.

Duket si një presion i madh, veçanërisht kur National Enquirer vdes të sigurojë fotografi”, ka thënë supermodelja. Crawford ka dy fëmijë, Presley, 10-vjeçar, dhe Kaia, shtatëvjeçare, me Rande Gerber.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here