Simon Cowell (52) supozon se femrat e refuzojnë shkaku i përkushtimit të tij të madh ndaj punës. Vitin e kaluar ai u la nga e fejuara, grimerja Mezghan Hussainy (38).

Producenti i shout “X Factor” pohoi se femrat deri më tani 65 herë e kanë refuzuar kur ai u propozoi martesë. Cowell supozon se femrat e refuzojnë shkaku i përkushtimit të tij të madh ndaj punës.

“Puna për të është në rend të parë”, zbuloi kohët e fundit një mik i tij i ngushtë.

Cowell ka pranuar se një herë përfundoi në shtrat me dy vajza.

“Ato ishin të bukura dhe mua më pëlqeu” ka thënë Cowell, duke shtuar se një herë e kishte gjetur veten edhe me ish-bashkëshorten e Charlie Sheenit, 40-vjeçaren Denise Richards. Ajo atëherë ishte në muajin e tetë të shtatzënisë, dhe përveç asaj, ai ishte në lidhje edhe me disa personalitete të tjera, emrat e të cilave nuk i zbulon dot.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here