Rokerja Love thotë se vajza e saj e larguar nuk ka besim në rikthimin e saj në skenë e muzikës.

Courtney Love 45-vjeçare do të rikthehet me albumin e saj të ri “Nobody’s Daughter”, por ka marrë shumë pak përkrahje nga vajza e saj 17-vjeçare, Frances Bean, ndaj të cilës e humbur betejën për kujdes në muajin dhjetor.

“Një herë Frances më tha, ‘Çfarë do të bësh nëse incizimi dështon?’. Por, Frances, kjo nuk mund të dështojë pasi mua më pëlqen dhe kam punuar vërtet shumë për t’u kujdesur që të më pëlqejë”, ka thënë për revistën Spin, e veja e rokerët të ndjerë të grupit “Nirvana”, Kurt Cobain.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here