Kjo zonjë quhet Corinna Sayn-Wittegenstein dhe është një princeshë që prej vitesh sipas thashethemeve nga Madridi është shoqja në hije e mbretit Juan Carlos të Borbone.

Në këto pamje të bëra në aeroportin e Shtutgartit e shohim tek ndjek sovranin në një nga udhëtimet e tij.

Corinna ka marrë pjesë edhe së fundi në një gjueti elefantësh në Botswana, për të cilën mbreti është kritikuar shumë dhe ka kërkuar falje publike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here