Farrell thotë se ai tmerrohet nga uji, urren të bëjë banjë dhe nuk mund të notojë.

Colin Farrell, thotë se ai kishte marrë një rrezik të madh mbi shpatulla kur kishte vendosur të luajë peshkatarin në filmin e tij të fundit “Ondine” pasi ai nuk është i mirë kur është puna për t’u lagur dhe për të qenë i egër.

Në fakt rrallë bëj banjë. Tash mund të notojë por nuk jam i mirë në ujë. Kjo varet se sa afër bregut jam.

Nuk jam notues i mirë. Kam një familje të notuesve të shkëlqyeshëm. Por unë nuk mund të notoj”, ka thënë Colin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here