Ajo është imazhi i L’Oreal që prej vitit 2009 dhe ishte vetëm çështje kohe që Cheryl Cole të reklamonte produktet e fundit.

28-vjeçarja është bërë pjesë e fushatës së saj të re duke bërë publike edhe disa nga fotot.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here