“Çmendet sërish ”Noga, i vë kallashin në kokë Kristelës, ja çfarë i merrU përfol shumë për martesën dhe ndarjen e tij.E tash Noga duket se ka marrë zemër të postojë foto edhe me armë.

Një foto e tij me një kallash në dorë po qarkullon nëpër mediat e ndryshme.

Mbrapa Nogës shihet edhe makina e tij luksoze të cilën ia kishte marrë Kristela, por që Noga e mori sërish nga ish- gruaja e tij.

“Çmendet sërish ”Noga, i vë kallashin në kokë Kristelës, ja çfarë i merr

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here