Çmenden kumanovarët, Ja me çka vjen Sinan Hoxha për ta marr Andrrën... Sinan Hoxha dhe familjarët e tij kanë arritur me vetura luksoze për ta marrë nusen kumanovare Andrra Destanin.

Ajo është shfaqur tejet e bukur duke hipur në njërën nga veturat luksoze që kishin mbërri tashmë për ta marrë bukuroshen për të mbërri tek vendi ku u prit nga burri i saj i ardhshëm këngëtari Sinan Hoxha me një befasi të këndshme.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here