13 vite pasi është larguar nga teatri, Clive Owen është në kërkim të një shfaqje teatrore ku mund të luajë.

Aktori britanik u bë i njohur me rolin e tij në shfaqjen teatrale “Closer” në Londër në vitin 1997, ndërsa në vitin 2004 luajti edhe në adaptimin filmik të “Closer”, krahas Julia Roberts.

Dhe tani, pas më shumë se një dekade me role filmike, Owen është në kërkim të një projekti të përsosur teatror për të, i cili do ta kthente në skenë përpara publikut.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here