OsmaniOsman Azemi, njëri ndër humoristët i cili luan në mënyrë të përkryer rolin e femrës është shumë i dashur publikun.Ai e ka postuar një foto interesante në rrjetin social Instagram dhe ka treguar se çka është dashuria sipas tij, shkruan lajmi.net.

Në foto Osmani ka shkruar: “Dashuria është si zjarri”.

Azemi për publikun e gjerë njihet me rolin e ‘Tetës Gjyl’, rol të cilin e luan mjaft mirë.

Çka thotë Osman Azemi për dashurinë?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here