Çka po tymos Real 1?Real 1 prej vitesh ka dëshmuar se është interesant dhe me stil të pa ngatrrueshëm.

Ata që e njohin e dijnë se Real-i është shumë “chill”, e sekreti me sa duket qëndron tek “bari” që po e tynos, tashmë edhe publikisht.

A ka mbetur kush që është “ok” edhe nëse nuk tymos e nuk bëhet “dru”?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here