Këngëtaret e dashura për publikun, njëra nga Shqipëria e tjetra nga Kosova, sot vijnë ndryshe, ashtu siç nuk i kemi parë asnjëherë

Është fjala për Gentën dhe Soni Malaj, ato të dyja shihen në shoqëri të njëra-tjetrës.

Si duket këngëtaret i ka bashkuar ndonjë program festiv, shkruan Kosovarja.

Mirëpo në këtë foto ato duken shumë të afërta me njëra-tjetrën, fotoja flet vet, sikur ato janë mike të vjetra duken në këtë fotografi që Malaj e ka nda me ndjekësit e saj në internet.11

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here