Fotografitë që kanë ardhur nga vazhdimi i gjykimi të saj ne Los Angelos që u zhvillua të enjten në Los Angelos, e paraqesin jo në formë të mirë aktoren.

Sipas mediave amerikane fotografët që kanë bërë këto foto thonë se kanë mbetur të habitur nga kjo gjendje ndërsa më pas ka kërkuar edhe ndihmën e mjekut për të parë e çka po ngjan me aktoren e cila kohëve të fundit po ka jo pak probleme me alkoolin dhe drogën.

‘Për mendimin tim Lindseyn është duke e shkatërruar përdorimi i tepërt i drogës, dhe nëse vazhdon me këtë gjendje ajo shumë shpejtë do të ketë nevojë të bëjë ndërhyrje kirurgjike edhe pse është në moshën 25 vjeçare”, ka thënë njëri na gazetarët që ishte prezent në seancë. Lohan ishte arrestuar disa herë ndërsa tash po gjykohet për shkak të problemeve që ka krijuar nga përdorimi i tepërt i alkoolit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here