Çka ndryshoi Ryva nëpërmjet operacionit plastik?Ryva Kajtazi për vite e ka ruajtur natyralitetin.Konsiderohej si këngëtarja e vetme pa operacione plastike, pasi vërtet nuk kishte nevojë për ndonjë ndërhyrje apo korrektim, shkruan “Kosovarja”.

Megjithatë, Ryva e ka bërë tashmë ndërhyrjen e parë estetike. Ajo e ka operuar hundën.

Shikoni pamjen e këngëtares para dhe pas operimit.

Ryva Kajtazi mbetet ndër këngëtaret më të bukura të estradës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here