Çka i ka dhënë Zoti Mihrije BrahësKanë të drejtë ata që thonë: Është ndalur koha për Mihrije Brahën.Se është kështu ,tregon edhe kjo fotografi e gjetur në arkivin e revistës Kosovarja, tek këngëtarja jonë ishte fotografuar si fëmijë.

Jo pak interesante: anipse fotografia i takon kur Mihrija ishte fëmijë, ndryshimet janë tejet të vogla. Ja shikoni, vlerësoni vet.

Në pyetjen , se këngëtarja a ka ndonjë ndërhyrje në trupin e saj , për Kosovaren ajo thotë: Jo asnjë ndërhyrje në asnjë pjesë të trupit nuk kam bërë dhe nuk mendoj të bëj një gjë të tillë . Jam shumë e lumtur me ato që më ka dhënë Zoti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here