Çka i ka bërë vetes Kaltrina Selimi?Këngëtarja Kaltrina Selimi i është larguar skenës muzikore shqiptare dhe po i përkushtohet më shumë rritës së të birit.Selimi në sezonen e verës do të vijë edhe me një projekt të ri, që sigurisht do ta ringjall karrierën e këngëtares.

Ajo çka bije në sy është ndryshimi i këngëtares. Ajo këtë herë vjen më ndryshe, por gjithsesi shumë femine dhe njëkohësisht “cool”, shkruan “Kosovarja”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here