Çka i dhuroj Zogu Cozmanit për ditëlindje? Reperi Cozman e ka festuar ditëlindjen. Tani që është kaq i famshëm dhe që e ka në krah njëren nga këngëtaret më të popullarizuaa, sigurisht ditëlindjet e tij janë edhe më të bukura.

Çka i dhuroj Tuna të dashurit me rastin e ditëlindjes?
Një zog?

Dhurata e Tunes është një mikrofon shkëlqyes me mbishkrimin “Cozman”.Kjo është dhurata e Zogut për Cozyn.

Çka i dhuroj Zogu Cozmanit për ditëlindje?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here