Cindy Crawford nuk ka kohë të mendojnë për pamjen e sajSupermodelja Cindy Crawford shprehet se nuk ka kohë të mendojnë për pamjen e saj sepse ajo ka dy fëmijë dhe disa biznese për të cilat duhet te kujdeset.

Cindy Crawford është 43 vjeçe dhe është shumë e lumtur me rolin e saj si nënë,si biznismene dhe modele.

Unë nuk kaloj shumë koh para pasqyres,në mëngjes unë jam duke i përgaditur femijet për shkollë,duke i ndihmuar vajzës time që të vishet.Unë jam shumë e zënë,thotë Cindy për gazeten “The Guardian”.

Supermodelja Cindy Crawford është konsideruar një nga modelet më të bukura të të gjitha kohërave,por ajo pranon që akoma ndjehet e pasigurt që të punoj në industrinë e modës.

Cindy pohon për gazeten The Guardian se duke qenë në një shfaqje dhe duke parë te gjitha ato modele të bukura ndjëhemë e pasigurt. A.B

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here