Për Çilin tonë, 2010 ka rezultuar një vit i hatashëm. Angazhimi i saj në strukturat e brendshme të PD-së ka qenë një arritje shumë e madhe për këngëtaren.

Veç saj, shumë këngë, koncerte dhe një dashuri e madhe e gjetur gjatë këtij viti.

Nga 2011 thotë Çili: “Pres të bëj binjakë”, duke na dhënë në këtë mënyrë një lajm shumë të bukur.(Blutooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here